Petra van Dongen

Welkom op de website van mijn bedrijf. Mijn naam is Petra van Dongen. Sinds mijn eerste baan in 1980 heb ik een brede werkervaring opgedaan in voornamelijk administratieve en secretariële functies bij diverse bedrijven en instellingen in verschillende branches. Mijn sterkste kanten zijn een goede beheersing van de Nederlandse taal en accuraat werken.

Na mijn studie Turkse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht ben ik bij de Rechtbank 's‑Hertogenbosch beëdigd als vertaler Turks-Nederlands. Verder heb ik ervaring als docent Turks op verschillende niveaus.
Samen met coauteur Tonyukuk Ersoy werk ik aan de cursusserie 'Turkije-Turks, Leer- en werkboek'. Van deze cursusserie zijn inmiddels twee delen verschenen.

De kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, zet ik via mijn bedrijf in voor andere zelfstandige ondernemers, zodat zij die dingen kunnen doen waar ze goed in zijn. Ondernemers moeten aan veel administratieve verplichtingen voldoen en velen kunnen of willen daar niet veel tijd aan besteden. Uitbesteding van de administratie is dan een oplossing.